NHL: Lundqvist sa chce vrátiť do súťažného diania už cez víkend

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 12:29 • 2 min
NHL: Lundqvist sa chce vrátiť do súťažného diania už cez víkend

NEW YORK - Po takmer dvojmesačnej pauze by sa už počas najbližšieho víkendu mohol vrátiť do bránky tímu zámorskej hokejovej NHL New York Rangers skúsený švédsky gólman Henrik Lundqvist.

slovakia

left justify in out

Ten nútene pauzuje od úvodu februára, problémy mal s cievnym zranením krku. Švéd sa zranil 31. januára, keď ho trafil do krku puk z hokejky Brada Malona z Caroliny. Zápas dochytal a nastúpil aj na ďalší proti Floride o dva dni neskôr. Lekárom sa však neskôr priznal, že sa mu točila hlava. Až ďalšie testy odhalili rozsah poškodenia ciev.

 

Lundqvist by sa mohol predstaviť buď v sobotu proti Bostonu, alebo o deň neskôr proti Washingtonu. "Áno, víkend je môj najbližší cieľ. Možno by som potreboval ešte týždeň či dva, no cítim, že môj návrat je blízko. Najradšej by som chytal už minulý týždeň, keď mi lekári dovolili naplno trénovať. No musíme byť realisti. V prvom rade sa musím cítiť úplne v poriadku," prezradil švédsky brankár. Tridsaťtriročný Lundqvist mal v 39 zápasoch tejto sezóny priemer 2,25 inkasovaného gólu s úspešnosťou zásahov 92,2 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies