NHL: Lundqvist má problémy s bedrovým kĺbom

NETKY.SK • 12 Marec 2017, 09:09 • 2 min
NHL: Lundqvist má problémy s bedrovým kĺbom

NEW YORK - Hokejisti New Yorku Rangers sa v závere základnej časti NHL budú musieť zaobísť bez svojej brankárskej jednotky Henrika Lundqvista. Švédsky gólman má problémy s bedrovým kĺbom a čaká ho trojtýždňová pauza.

slovakia

left justify in out

Lundqvist sa zranil v utorkovom zápase proti Floride Panthers. "Ani neviem ako sa to stalo. Zranenia však patria k hokeju. Verím, že sa dám čo najrýchlejšie do poriadku," citoval ho oficiálny web súťaže. Dočasne ho nahradí jeho fínsky kolega Antti Raanta, ktorý bude hájiť bránku Rangers už v nedeľňajšom súboji na ľade Detroitu Red Wings. Náhradníka mu bude robiť Lundqvistov krajan Magnus Hellberg, ktorého Rangers povolali z farmy v Hartforde (AHL).

 

Lundqvist v aktuálnej sezóne nastúpil na 49 duelov s bilanciou 30-17-2 a štatistikami 91,3-percentná úspešnosť zásahov a priemer 2,65 inkasovaného gólu na zápas. Rangers patrí v Metropolitnej divízii štvrté miesto.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies