NHL: Lundqvist dostal pokutu za poliatie Crosbyho

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 09:28 • 2 min
NHL: Lundqvist dostal pokutu za poliatie Crosbyho

NEW YORK - Hokejový brankár Henrik Lundqvist z New Yorku Rangers dostal pokutu 5000 dolárov za obliatie vodou Sidneyho Crosbyho z Pittsburghu v nedeľňajšom šiestom zápase semifinále Východnej konferencie NHL.

slovakia

left justify in out

Kapitán Penguins sa ocitol v skrumáži pred bránkou Rangers po skončení druhej tretiny a ležal na zemi. Švéd okolo neho korčuľoval do šatne a polial ho vodou z fľaše, ktorú si odnášal zo svojej bránky. Rozhodcovia si nešportové správanie Lundqvista nevšimli, disciplinárne oddelenie NHL konalo na základe videozáznamu. Pokuta 5000 dolárov pôjde do špeciálneho fondu NHL.

 

Oba tímy sa stretnú v utorok v rozhodujúcom siedmom zápase v Pittsburghu. Rangers sa podarilo vyrovnať sériu na 3:3 dvoma víťazstvami za sebou. V tohtoročnom play-off už uložilo vedenie ligy druhý trest za oblievanie, finančnú pokutu dostal aj Shawn Thornton, ktorý zo striedačky oblial P. K. Subbana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies