NHL: Los Angeles vyhralo nad Buffalom 5:2, Kempe opäť skóroval

NETKY.SK • 14 Február 2023, 09:25 • 2 min
NHL: Los Angeles vyhralo nad Buffalom 5:2, Kempe opäť skóroval

NEW YORK - Hokejisti Calgary Flames prehrali na ľade Ottawy Senators v zápase zámorskej NHL 3:4 po predĺžení. O víťazný gól sa v 62. minúte postaral Tim Stützle. Los Angeles vyhralo nad Buffalom 5:2 Stützle mal podiel na všetkých štyroch góloch svojho tímu. Okrem presného zásahu po 115 sekundách predlženia si pripísal tri asistencie. Jeho tím ešte v 58. minúte prehrával 1:3, predĺženie zaistili Ottawe góly Drakea Bathersona a Alexa DeBrincata.

slovakia

left justify in out

Domácich podržal aj brankár Mads Sögaard, ktorý zaznamenal 34 úspešných zákrokov. Na súpiske hostí chýbal Slovák Adam Ružička. Blysol sa aj brankár Sergej Bobrovskij, ktorý pomohol svojej Floride k triumfu 2:1 pp a sn na ľade Minnesoty. Rus vykryl 27 striel súpera a dosiahol úspešnosť zákrokov 96,4 percenta. Hostí poslal do vedenia v 23. minúte Eetu Luostarinen a na jeho presný zásah odpovedal o tri minúty neskôr Kirill Kaprizov, ktorý vsietil 30. gól v prebiehajúcej sezóne. Rozhodujúci nájazd premenil v rozstrele Aleksander Barkov.

 

 

 

Hostia sa tešili z víťazstva aj v Nashville – Arizona zdolala "Predátorov" 4:2 a vyhrala prvý zápas na ľade súpera od 23. novembra. Séria prehier v stretnutiach vonku trvala 18 duelov. Dva góly hostí vsietil Lawson Crouse. Jediný domáci tím s víťazstvom bol Los Angeles Kings, ktorý zdolal Buffalo jasne 5:2. Skóre otvoril v 30. minúte Adrian Kempe a strelil tak už siedmy gól v uplynulých troch zápasoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies