NHL: Los Angeles sa zranil aj druhý brankár, priestor by mal dostať aj Budaj

NETKY.SK • 12 November 2018, 19:49 • 2 min
NHL: Los Angeles sa zranil aj druhý brankár, priestor by mal dostať aj Budaj

LOS ANGELES - Klub zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings sa bude musieť zaobísť bez zraneného brankára Jacka Campbella, ktorý sa pridal k zdravotne indisponovanej tímovej jednotke Jonathanovi Quickovi. Dvadsaťsedemročný gólman musí absolvovať operáciu menisku v kolene a dĺžka jeho absencie sa odhaduje na štyri až šesť týždňov. Prostredníctvom oficiálnej webovej stránky "kráľov" to oznámil generálny manažér Rob Blake.

slovakia

left justify in out

Po zranení dvoch brankárov sa posunul na miesto jednotky v organizácii Kings Slovák Peter Budaj, ku ktorému povolalo vedenie LA z farmy v Ontariu 24-ročného Cala Petersena. Táto dvojica mala pôvodne pôsobiť iba v nižšej súťaži AHL, ale zdravotné problémy Quicka s Campbellom ju posunuli do prvého tímu.

 

Budaj zasiahol v aktuálnej sezóne do jediného zápasu v NHL, keď odchytal 30 minút v dueli proti Ottawe Senators ešte 13. októbra a z 11 striel inkasoval jeden gól. Jeho kolega Petersen zatiaľ nemá na konte žiaden štart v profilige.

Tímu Los Angeles sa v aktuálnej edícii NHL zatiaľ vôbec nedarí. "Králi" z úvodných 16 zápasov vyhrali iba 5 a v Západnej konferencii okupujú poslednú pätnástu priečku. Zatiaľ naposledy Kings prehrali na domácom ľade s Calgary Flames 0:1.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona