NHL: Lindros žaluje bývalého rozhodcu za ohováranie

NETKY.SK • 26 Február 2015, 15:02 • 2 min
NHL: Lindros žaluje bývalého rozhodcu za ohováranie

TORONTO - Bývalá hviezda zámorskej hokejovej NHL Eric Lindros podal na súde v kanadskom Ontariu žalobu na rozhodcu Paula Stewarta.

slovakia

left justify in out

Ten mal niekdajšieho elitného centra očierňovať v článku publikovanom v lete 2014. Steward mal prostredníctvom periodika Huffington Post podať nesprávnu informáciu. Lindros požaduje odškodné vo výške 250-tisíc dolárov a nariadenie, aby žalovaná strana na vlastné náklady zariadila stiahnutie článku z webu.

Bývalý rozhodca popísal príbeh, podľa ktorého si mal zabezpečiť plagáty Philadelphie a počas duelu požiadal Lindrosa o podpisy, neskôr ich chcel predať a financie venovať na charitatívne účely. Lindros po súboji údajne prišiel do šatne a všetky plagáty roztrhal. Niekdajšia hviezda profiligy tvrdí, že Stewartova výpoveď v danej veci je nepravdivá. 

 

Ďalšie konania v tejto kauze nie sú známe. Eric Lindros odohral v NHL 760 zápasov základnej časti s bilanciou 372 gólov a 493 asistencií, v play-off pridal 53 štartov. V profilige pôsobil vo Philadelphii, Dallase, Toronte a tíme New York Rangers. Stewart v NHL viedol 1010 stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies