NHL: Legendy Colorada a Detroitu opäť skrížia hokejky

NETKY.SK • 5 August 2015, 11:04 • 2 min
NHL: Legendy Colorada a Detroitu opäť skrížia hokejky

DENVER - Legendy klubov zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche a Detroit Red Wings dostanú vo februári 2016 príležitosť pripomenúť si vzájomnú rivalitu z prelomu tisícročí.

slovakia

left justify in out

V predvečer ligového duelu medzi mužstvami "lavíny" a "červených krídel" totiž na ľadovú plochu bejzbalovej arény Coors Field vykorčuľujú niekdajšie hviezdy oboch tímov. V Denveri by nemali chýbať Joe Sakic, Peter Forsberg, Rob Blake či Patrick Roy na jednej strane a Brendan Shanahan, Igor Larionov, Chris Chelios alebo Nicklas Lidström na opačnej. Zaujímavosťou je, že niekdajší kapitán Colorada Joe Sakic je v súčasnosti výkonný viceprezident Avalanche a Patrick Roy zastáva post hlavného kouča prvého tímu. "V tých rokoch išlo o neskutočnú rivalitu s Red Wings. Všetci sa veľmi tešíme na februárový duel na otvorenom štadióne. Bude to špeciálny víkend pre celý Denver," uviedol Sakic.


V rokoch 1996 - 2002 získali Detroit a Colorado Stanleyho pohár dovedna päťkrát (Detroit v rokoch 1997, 1998 a 2002, Colorado 1996 a 2001). V play-off sa vtedy stretli päťkrát počas siedmich sezón, Colorado uspelo v troch sériách.
Ďalšie mená účastníkov duelu zverejnia organizátori neskôr.
Správu priniesol oficiálny web NHL.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona