NHL: Legenda pokračuje, Justin Williams mužom siedmych zápasov

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 19:03 • 2 min
NHL: Legenda pokračuje, Justin Williams mužom siedmych zápasov

CHICAGO - Čaro kanadského útočníka Justina Williamsa z tímu zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings v siedmych dueloch v play-off neprelomil ani úradujúci víťaz Stanleyho pohára Chicago Blackhawks.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný krídelník v nedeľu absolvoval už svoj siedmy zápas číslo 7 vo vyraďovacej časti profiligy a pripísal si siedmy triumf. Rodák z ontárijského Cobourgu si za túto úspešnosť vyslúžil príznačnú prezývku 'Mr. Game 7' čiže 'Pán siedmy zápas'. Skutočnosť, že sa Justinovi Williamsovi tak darí, dodala morálnu silu jeho spoluhráčom aj v pondelok a hokejistom Kings sa podarilo vyradiť silné Chicago. "Je jednou z najdôležitejších súčastí nášho tímu. Mnoho ľudí si neuvedomuje, čo všetko pre naše mužstvo znamená. Je neuveriteľný," povedal pre Los Angeles Times obranca Drew Doughty. Slovinská ofenzívna hviezda 'kráľov' Anže Kopitar síce netuší, aké 'kúzlo' so sebou nesie Justin Williams, no istý si v jednom: "Nech robí čokoľvek, chcel by som niečo také ukazovať aj ja."

 

LA Kings sa cez Chicago prebojovalo do finále play-off a v sérii na štyri víťazstvá sa v boji o cenný Stanleyho pohár stretne s tímom New York Rangers. Prvý zápas je na programe už v stredu v Los Angeles. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona