NHL: LA Kings by vo štvrtok mali do prvého tímu povolať Budaja

NETKY.SK • 11 Február 2016, 14:08 • 2 min
NHL: LA Kings by vo štvrtok mali do prvého tímu povolať Budaja

LOS ANGELES - Vedenie klubu zámorskej hokejovej súťaže NHL Los Angeles Kings by v najbližších hodinách malo potvrdiť preradenie slovenského brankára Petra Budaja z farmáskeho mužstva Ontario Reign v AHL do prvého tímu v profilige.

slovakia

left justify in out

Po predchádzajúcom súboji "kráľov" na ľade Bostonu má totiž gólman Jonathan Quick nešpecifikované zdravotné problémy. Kings sa vo štvrtok predstavia na ľade New Yorku Islanders, po dlhej dobe by sa v zápase NHL mohli predstaviť dvaja slovenskí brankári, keďže v tíme "ostrovanov" pôsobí Jaroslav Halák. O pravdepodobnom preradení Budaja z AHL do NHL informoval v noci zo stredy na štvrtok Jon Rosen z portálu LAKingsInsider.com. Peter Budaj zatiaľ naposledy chytal v NHL v sezóne 2013/2014, vtedy vo farbách Montrealu Canadiens. Celý ročník 2014/2015 strávil v družstve St. John's IceCaps, farme Winnipegu Jets. V profilige Budaj odchytal dosiaľ 296 duelov základnej časti, v play-off pridal 7 štartov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies