NHL: Kuznecov a Neal pribudli do zostáv Zápasu hviezd

NETKY.SK • 29 Január 2016, 09:02 • 2 min
NHL: Kuznecov a Neal pribudli do zostáv Zápasu hviezd

NEW YORK - Útočníci Jevgenij Kuznecov a James Neal dostali dodatočnú pozvánku na víkendový Zápas hviezd NHL. Kuznecov nahradí v exhibícii spoluhráča z Washingtonu Capitals Alexa Ovečkina, Neal z Nashvillu Predators zasa centra Chicaga Jonathana Toewsa. Informoval o tom oficiálny portál NHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný ruský útočník Kuznecov sa predstaví vo výbere Metropolitnej divízie. Momentálne mu patrí piata pozícia medzi najproduktívnejšími hráčmi súťaže so 49 bodmi. Bude to jeho prvá účasť v Zápase hviezd. Namiesto Ovečkina bude kapitánom tímu Metropolitnej divízie John Tavares z New Yorku Islanders. Ovečkin vynechá duel pre zranenie v dolnej časti tela.

 

Dvadsaťosemročný Neal bude hrať za výber Centrálnej divízie. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nazbieral 30 bodov v 50 dueloch. V Zápase hviezd sa predstaví druhýkrát, predtým nechýbal v exhibícii v roku 2012 ešte ako hráč Pittsburghu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona