NHL: Krejčí vypadol na dlhšie obdobie zo zostavy Bostonu

NETKY.SK • 24 Február 2015, 09:28 • 2 min
NHL: Krejčí vypadol na dlhšie obdobie zo zostavy Bostonu

BOSTON - Český hokejový útočník David Krejčí z Bostonu Bruins má roztrhnutý postranný väz v ľavom kolene a bude pauzovať štyri až šesť týždňov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák zo Šternberku sa zranil v sobotu v súboji proti St. Louis po bodyčeku Alexandra Steena. "Pre tím je vždy veľká strata, ak sa zraní hráč takéhoto kalibru. Je pre nás dôležitý, nahrádza sa len veľmi ťažko. Aj bez neho však musíme bojovať," uviedol útočník Bruins Milan Lucic.


Krejčího netrápia zdravotné problémy v tejto sezóne prvýkrát. Už v jej úvode pauzoval pre slabiny a celkovo nastúpil na 38 z 59 stretnutí Bostonu. Pripísal si v nich 26 bodov (7+19). V základnej časti NHL už pravdepodobne nenastúpi a Boston bude o play-off bojovať bez neho. V zápasoch bez Krejčího majú Bruins bilanciu 9-9-3. Informácie zverejnil Boston Globe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies