NHL: Krejčí sa vráti do zostavy Bostonu počas víkendu

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 12:04 • 2 min
NHL: Krejčí sa vráti do zostavy Bostonu počas víkendu

BOSTON - Český hokejista David Krejčí už naplno trénuje so spoluhráčmi z Bostonu Bruins a onedlho by sa mal vrátiť späť do kolotoča zámorskej NHL. Podľa kouča "medveďov" Claudea Juliena sa tak stane počas víkendu.

slovakia

left justify in out

Boston sa vo štvrtok predstaví na ľade Ottawy Senators a potom cestuje na slnečnú Floridu, kde si v sobotu zmeria sily s domácimi "pantermi" a o deň neskôr aj s Tampou Bay Lightning. "Uvidíme, ako bude David vyzerať na ďalších tréningoch. Počas víkendu by podľa mňa už mohol hrať," povedal Julien pre oficiálny web Bruins.

 

Krejčí utrpel zranenie kolena 20. februára a od toho momentu vynechal 12 zápasov. "Cítim sa celkom dobre. Verím, že čoskoro sa vrátim do herného rytmu a do konca základnej časti stihnem odohrať niekoľko zápasov tak, aby som bol pripravený na play off," vyjadril sa spoluhráč Slováka Zdena Cháru.

 

Do zostavy Bostonu sa po krátkej pauze vráti aj jeho brankárska jednotka Tuukka Rask. Fínsky gólman vynechal utorkový duel proti Buffalu, ktorý "medvedi" prekvapujúco prehrali 1:2. Rask je v aktuálnej sezóne maximálne vyťažený, keď doteraz odchytal 58 duelov. Od 10. januára do 24. februára hájil bránku svojho tímu v 18 stretnutiach za sebou. "Potreboval som krátku pauzu na oddych. Voľno mi prišlo vhod, cítim sa opäť plný energie," pochvaľoval si po stredajšom tréningu.

 

Boston má v boji o tzv. divokú kartu, ktorá zaručuje postup do play off, aktuálne štvorbodový náskok pred Ottawou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona