NHL: Kovaľčuk prvýkrát trénoval s LA Kings na ľade: Kostra tímu je výborná, tvrdí

NETKY.SK • 11 September 2018, 09:36 • 2 min
NHL: Kovaľčuk prvýkrát trénoval s LA Kings na ľade: Kostra tímu je výborná, tvrdí

Los Angeles - Ruský hokejista Iľja Kovaľčuk v pondelok prvýkrát trénoval na ľade s tímom zámorskej NHL Los Angeles Kings. Hráčom "kráľov" sa stal 1. júla, keď predtým pôsobil päť rokov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) v SKA Petrohrad.

slovakia

left justify in out

"V príprave som robil podobné veci ako vždy. Veľa som behal a posilňoval. S korčuľovaním som začal teraz o niečo skôr, pretože tempo v NHL je stále rýchlejšie. Pred začiatkom kempu som zvyčajne na ľad nechodieval, no v uplynulých týždňoch som už bol na ňom niekoľkokrát. Kostra nášho tímu je výborná, hráči vedia ako vyhrávať. Máme skvelého brankára a budeme pre ostatných veľkou konkurenciou," citoval 35-ročného ruského útočníka portál nhl.com.

 

Kings nepostúpili do play off od roku 2014, keď získali svoj druhý Stanleyho pohár v priebehu troch sezón. Z tohto úspešného obdobia zostali v tíme brankár Jonathan Quick, obranca Drew Doughty a útočníci Anže Kopitar, Dustin Brown a Jeff Carter.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies