NHL: Kopecký sa vrátil do Chicaga, lebo chce víťaziť

NETKY.SK • 24 September 2015, 10:40 • 2 min
NHL: Kopecký sa vrátil do Chicaga, lebo chce víťaziť

DETROIT - Tomáš Kopecký nikdy nechcel odísť zo Chicaga, ale hokejový biznis v zámorskej NHL je neúprosný. Osud sa s 33-ročným útočníkom pohral tak, že teraz bojuje v príprave Blackhawks o návrat do tímu, s ktorým pred piatimi rokmi získal Stanleyho pohár.

slovakia

left justify in out

"Ak to nevyjde, neplánujem ukončiť kariéru ani pôsobiť vo farmárskej AHL. Pravdepodobne to skúsim inde, v inom tíme NHL alebo Európe. Chcem hrať ešte zopár rokov. Azda to klapne tu," citoval Kopeckého denník Detroit Free Press. Štyridsaťdvabodová sezóna 2010/2011 v drese s indiánom na hrudi bola jeho individuálne najvydarenejšia v kariére, ale paradoxne po nej putoval na Floridu, kde z 32 kanadských bodov v ročníku 2011/2012 klesol na chudobných osem v uplynulom. "Rozhodol som sa pre návrat do jedného z najlepších klubov, do víťaznej organizácie. To je to, čo chcem robiť. Víťaziť," podotkol odchovanec trenčianskeho hokeja bojujúc o prienik do kádra úradujúceho víťaza Stanleyho pohára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies