NHL: Kopecký sa necítil najlepšie po narazení od Staala

NETKY.SK • 21 Január 2014, 10:01 • 2 min
NHL: Kopecký sa necítil najlepšie po narazení od Staala

PITTSBURGH - Slovenský hokejista Tomáš Kopecký chýbal v zostave Floridy Panthers v pondelkovom zápase zámorskej NHL na ľade Pittsburghu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník sa necítil stopercentne v poriadku po tvrdom bodyčeku od Jordana Staala v tretej tretine v sobotňajšom stretnutí s Carolinou. Kopecký po ataku zozadu tvrdo narazil na zadný mantinel. Po zákroku len pomaly odkorčuľoval na striedačku a vynechal aj nedeľňajší tréning Panthers.

Tréner Peter Horachek verí, že Kopecký sa vráti do zostavy v utorok v zápase s Buffalom alebo v piatok proti Coloradu. "Náraz ovplyvnil jeho zdravotný stav, snažíme sa len správať obozretne. Uvidíme, ako to bude vyzerať pred ďalšími zápasmi," povedal pre The Sporting News Horachek. Vicemajster sveta 2012 Kopecký odohral v tejto sezóne za Panthers 43 stretnutí, v ktorých strelil štyri góly a pridal šesť asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies