NHL: Kontroverzný kapitán Scott pôjde na Zápas hviezd aj z farmy

NETKY.SK • 20 Január 2016, 09:56 • 2 min
NHL: Kontroverzný kapitán Scott pôjde na Zápas hviezd aj z farmy

NEW YORK - "Zlý muž" John Scott sa napokon predstaví v Zápase hviezd NHL napriek tomu, že momentálne pôsobí iba na farme profiligy v American Hockey League. Vedenie NHL to potvrdilo v utorok s tým, že neplánuje zmeny v zložení jednotlivých tímov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného bitkára, ktorý v 285 zápasov NHL strelil iba 5 gólov, si fanúšikovia prekvapujúco zvolili za kapitána výberu Pacifickej divízie. V jeho prípade preukázali hlasujúci dokonalý zmysel pre recesiu, Scott je totiž viac ako gólmi známy svojimi tvrdými päsťami. V tejto sezóne odohral za Arizonu iba 11 zápasov, v priemere strávil na ľade šesť minút, pričom si pripísal len jednu asistenciu a 25 trestných minút.

 

Iba pred štyrmi dňami ho Arizona vymenila do Montrealu, ktorý ho vzápätí poslal do tímu St. John's IceCaps v nižšej súťaži AHL. "Teším sa, že si v Zápase hviezd užijeme kopec zábavy. Hoci som nečakal, že si ma fanúšikovia v hlasovaní vyberú, som nadšený, že sa na All-Star víkende zúčastním," reagoval pre zámorské médiá Scott.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona