NHL: Komarov výrazne prekročil rýchlosť, pokuta ho bude stáť desaťtisíce eur

NETKY.SK • 22 August 2015, 09:56 • 2 min
NHL: Komarov výrazne prekročil rýchlosť, pokuta ho bude stáť desaťtisíce eur

HELSINKI - Fínsky hokejista Leo Komarov doplatil na svoju záľubu v rýchlej jazde na automobile. Súd v Helsinkách mu za incidenty, keď dvakrát výrazne prekročil povolenú rýchlosť, naparil pokutu 35.000 eur. Informoval o tom denník Helsingin Sanomat.

slovakia

left justify in out

Komarov porušil pravidlá cestnej premávky v roku 2014. Polícia mu dvakrát namerala o 30 km/h vyššiu rýchlosť ako bol povolený limit. Dvadsaťosemročný útočník krátko predtým ukončil svoje pôsobenie v tíme KHL Dinamo Moskva a tak mužom zákona povedal, že bol v tom momente bez práce. Súd však rozhodol, že rodák z estónskej Narvy musí pokutu zaplatiť dodatočne. Ak by tak neurobil, hrozil by mu šesťmesačný pobyt za mrežami.

 

Komarov sa pred sezónou 2014/15 stal posilou Toronta, s Maple Leafs podpísal štvorročnú zmluvu na 11,8 milióna USD. V 62 zápasoch uplynulého ročníka NHL zaznamenal osem gólov a rovnaký počet asistencií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies