NHL: Kings poslali Budaja späť na farmu

NETKY.SK • 18 Február 2016, 07:53 • 2 min
NHL: Kings poslali Budaja späť na farmu

LOS ANGELES - Vedenie zámorského hokejového klubu NHL Los Angeles Kings poslalo slovenského brankára Petra Budaja späť na farmu do tímu Ontario Reign (AHL). Bol to očakávaný krok po tom, ako sa uzdravila jednotka Jonathan Quick.

slovakia

left justify in out

V NHL odchytal Budaj jeden zápas a prispel k víťazstvu 5:4 po predĺžení nad New Yorkom Rangers. Budaj už aj v noci na štvrtok odchytal zápas za Ontario a 20 úspešnými zákrokmi pomohol k víťazstvu 6:1 nad Stocktonom Heat. Bez Budaja prehralo Ontario tri zápasy za sebou.

 

Slovenský brankár, ktorého kalifornský klub povolal po výborných výkonoch v AHL za zraneného Quicka, nastúpil v závere minulého týždňa na zápas NHL prvýkrát od 9. apríla 2014 a zaznamenal víťazný návrat. V noci na sobotu 14. februára kryl 24 z 28 striel "jazdcov" a mal 85,7-percentnú úspešnosť zásahov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona