NHL: Kings bez Quicka do februára, Budajovi možno pribudne konkurencia

NETKY.SK • 15 December 2016, 10:27 • 2 min
NHL: Kings bez Quicka do februára, Budajovi možno pribudne konkurencia

LOS ANGELES - Brankár Los Angeles Kings Jonathan Quick sa na ľad nevráti skôr ako na začiatku februára. Podľa generálneho manažéra "kráľov" Deana Lombardiho uvažuje klub zámorskej hokejovej NHL nad výmenou, čím by pribudla Slovákovi Petrovi Budajovi konkurencia.

slovakia

left justify in out

Brankárska jednotka Kings si privodila zranenie tridsať sekúnd pred koncom prvej tretiny v otváracom súboji sezóny proti San Jose. Quick utrpel zranenie v dolnej časti tela. Kings následne povolali z farmy Budaja, ktorý sa chopil pozície jednotky. V 25 zápasoch priviedol LA k 13 víťazstvám, pričom priemer inkasovaných gólov stlačil na 2,27 a dosiahol úspešnosť zásahov 90,7 percenta. "Nič sa nezmenilo, Quickov návrat je reálny v polovici februára. Najlepšou možnosťou je, že by sa vrátil už na začiatku februára," uviedol Lombardi.

 

Aj napriek kvalitným výkonom Budaja uvažuje vedenie kalifornského klubu nad trejdom, vďaka ktorému by mu pribudla v bránkovisku konkurencia. "Neustále nad tým uvažujeme. Keď stratíte jednotku, tak je prirodzené, že vám niekto chýba. Sú s tým však spojené dva problémy - situácia na trhu a fakt, že mnoho našich hráčov zatiaľ nehrá svoj najlepší hokej. Musíme sa sústrediť na to, aby sa naša hra zlepšila," povedal pre tsn.ca generálny manažér Kings.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies