NHL: Keith opäť na ľade, na tréningu Chicaga strávil 25 minút

NETKY.SK • 24 September 2016, 12:25 • 2 min
NHL: Keith opäť na ľade, na tréningu Chicaga strávil 25 minút

CHICAGO - Kanadský hokejový obranca Duncan Keith je opäť na ľade. V noci na sobotu sa zapojil do prípravného kempu Chicaga Blackhawks pred novou sezónou zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný držiteľ Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu vynechal prebiehajúci Svetový pohár, aby mohol pokračovať v rehabilitácii pravého kolena. Síce už trénoval s tímom "jastrabov", no na ľade strávil zatiaľ len 25 minút.

 

"Pôjde vlastnou rýchlosťou. Plán je taký, že nám sám povie, či chce pridať a my mu podľa toho upravíme tréning," povedal asistent trénera Mike Kitchen, ktorý vedie tím, keďže hlavný kouč Joel Quenneville je s Kanadou na Svetovom pohári.

 

Keith absolvoval vlani v októbri operáciu roztrhnutého menisku. Do NHL sa vrátil o mesiac neskôr a v 67 zápasoch základnej časti nazbieral 43 bodov. Informovala agentúra AP.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies