NHL: Karlssonova priateľka našla v pizzi zásnubný prsteň

NETKY.SK • 19 November 2016, 13:11 • 2 min
NHL: Karlssonova priateľka našla v pizzi zásnubný prsteň

OTTAWA - Švédsky hokejový obranca v službách Ottawy Erik Karlsson je nielen postrachom súperových brankárov, ale aj partner so zmyslom pre romantiku.

slovakia

left justify in out

V piatok večer počas osobného voľna pozval priateľku Melindu Curreyovú na pizzu a originálne ju požiadal o ruku. Americká modelka si uprostred feferónovej pizze našla diamantový prsteň. Podľa spolumajiteľa reštauračného zariadenia Kyla Cruickshanka sa jeden z najlepších obrancov na svete dokonca ocitol na kolenách pred svojou priateľkou.


"Bolo to roztomilé. Dúfam, že povedala áno," cituje Cruickshanka portál ottawacitizen.com.

 

Dvadsaťšesťročný rodák z Landsbro Karlsson sa pochválil fotografiou na sociálnej sieti Instagram s krátkym textom: "Nemôžem byť viac hrdý ako práve v tejto chvíli. Chcem, aby sme boli navždy spolu. Bez nej som ničím." Jeho nastávajúca mu zasa verejne adresovala toto vyznanie: "Už nebudem pochybovať, že on je ten pravý."


Dvojnásobný víťaz prestížnej Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu NHL Karlsson už raz bol ženatý. V roku 2012 si vzal priateľku Therese, ale o rok neskôr už neboli svoji.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies