NHL: Kapitán Predators Mike Fisher sa zapojil do tréningu, chce stihnúť prvé finále

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 12:25 • 2 min
NHL: Kapitán Predators Mike Fisher sa zapojil do tréningu, chce stihnúť prvé finále

Nashville - Kapitán klubu zámorskej hokejovej NHL Nashville Predators Mike Fisher sa zapojil do tímového tréningu a verí, že nastúpi už na prvý duel finále o Stanleyho pohár proti Pittsburghu Penguins.

slovakia

left justify in out

"Už som sa cítil celkom dobre. Korčuľoval som tu už pár dní. Ešte stále nemám povolenie nastúpiť, ale je fajn byť tu s chalanmi. Môj cieľ je samozrejme vrátiť sa hneď v prvom zápase série, ale uvidíme, ako to pôjde v ďalších dňoch," povedal pre nhl.com.

 

Tridsaťšesťročný center utrpel nešpecifikované zranenie vo 4. zápase finále Západnej konferencie proti Anaheimu Ducks. V tretej tretine ho zasiahol kolenom do hlavy obranca "káčerov" Josh Manson.

 

Nashville odštartuje finálovú sériu v noci na utorok na ľade Penguins. "Predátori" nemôžu do konca sezóny počítať s centrom prvého útoku Ryanom Johansenom, ktorý podstúpil operáciu ľavého stehna.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona