NHL: Kane skóroval až v šiestom zápase, Buffalo vyhralo po nájazdoch

NETKY.SK • 22 Október 2015, 10:47 • 2 min
NHL: Kane skóroval až v šiestom zápase, Buffalo vyhralo po nájazdoch

BUFFALO - Evander Kane mal byť spolu s draftovou dvojkou Jackom Eichelom tromfom hokejového Buffala, ale prvého gólu sa od neho Sabres dočkali až v šiestom zápase sezóny. Ľavý krídelník štyri a pol minúty pred koncom tretej tretiny dostal prihrávku na ľavý kruh a strelou švihom do opačného rohu prekonal Steva Berniera v bránke Toronta Maple Leafs a vyrovnal na 1:1.

slovakia

left justify in out

V predĺžení gól nepadol, Buffalo sa dopracovalo k druhému víťazstvu v sezóne cez rozstrely. "Nechceli sme ísť do nájazdov, ale stalo sa. Víťazstvo sme si rozhodne zaslúžili. Od začiatku sme na ľade dreli. Dostali sme síce rýchly gól, ale neprestali sme bojovať a ísť za úspechom," povedal Kane, ktorého Sabres získali z Winnipegu už vo februári, ale pre zranenie ramena využívajú jeho služby až od tohto ročníka. Buffalo zasypalo Berniera 35 strelami, ujala sa až tá s poradovým číslom 33. Evander Kane ohrozil brankára hostí sedemkrát a tradične sa nevyhýbal fyzickým súbojom - rozdal štyri hity.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies