NHL: Kalifornské derby bude sledovať vyše 69-tisíc divákov

NETKY.SK • 20 Február 2015, 14:22 • 2 min
NHL: Kalifornské derby bude sledovať vyše 69-tisíc divákov

SAN JOSE - Hokejisti San Jose Sharks a Los Angeles Kings odohrajú v sobotu zápas Štadiónovej série v domovskom stánku tímu amerického futbalu NFL San Francisco 49ers.

slovakia

left justify in out

Na tribúnach v Santa Clare bude kalifornský súboj sledovať viac ako 69-tisíc divákov. Meteorológovia očakávajú teploty okolo 10 až 15 stupňov, kvalitu ľadu by to však nemalo podľa správ zámorských médií ovplyvniť. Vzhľadom na vyššiu vlhkosť vzduchu spôsobovalo v prípravách problémy zahmlievanie plexiskla.

 

Hráči oboch tímov si ľadovú plochu vyskúšajú v piatok počas tréningov. Kým Los Angeles Kings vyhralo posledných šesť zápasov v rade, San Jose z posledných desiatich uspeli len v troch. "Bude fajn, keď nám táto forma ešte nejaký čas vydrží," povedal podľa NHL.com pre Los Angeles Times brankár Kings Jonathan Quick. "Je to celkom frustrujúca situácia, keď nie sme schopní zopakovať výkon z dobrého zápasu. Tímy, ktoré hrajú nevyrovnane, v tejto lige skrátka nevyhrávajú," hundral podľa nhl.com tréner San Jose Todd McLellan.

 

Los Angeles a San Jose odohrali za posledné sezóny množstvo zápasov, trikrát po sebe sa stretli vo vyraďovacej časti. Žiadne iné tímy NHL si v poslednom čase nezmerali sily tak často. Súboj láka aj hudobným programom, v rámci ktorého vystúpi rocková legenda John Fogerty alebo držiteľka Grammy Melissa Etheridgeová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies