NHL: Kaberle a Fedotenko neuspeli v kempe New Jersey

NETKY.SK • 1 Október 2014, 09:43 • 2 min
NHL: Kaberle a Fedotenko neuspeli v kempe New Jersey

NEWARK - Dvojica hokejových veteránov Tomáš Kaberle a Ruslan Fedotenko si nevybojovala v prípravnom kempe miesto v prvom tíme New Jersey Devils. Skúsený český obranca ako i ukrajinský útočník sa usilovali o návrat do NHL, no vedenie klubu v utorok oznámilo, že na skúške neuspeli.

slovakia

left justify in out

Kaberle s Fedotenkom sa zapojili do prípravy "diablov" pred štartom tréningového kempu, avšak v silnej konkurencii bolo ich úsilie napokon márne. Tridsaťšesťročný Kaberle, majster sveta z Viedne 2005 a víťaz Stanleyho pohára z roku 2011, sa pokúšal o návrat do NHL po ročnej pauze, počas ktorej hral v českej extralige za Kladno. Tridsaťpäťročný Fedotenko obliekal v uplynulých dvoch sezónach dres Donbassu Doneck, kde bol kapitánom.

 

Naopak, center Scott Gomez, ktorý bol v New Jersey takisto na skúške, zatiaľ v príprave pokračuje. Informáciu priniesol denník Star Ledger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies