NHL: Jurčov stav sa zlepšuje, do Zápasu hviezd nebude hrať

NETKY.SK • 16 Január 2015, 11:13 • 2 min
NHL: Jurčov stav sa zlepšuje, do Zápasu hviezd nebude hrať

DETROIT - Slovenský hokejista Tomáš Jurčo si nezahrá v NHL skôr ako po budúcotýždňovej prestávke pre Zápas hviezd. Stav chrbta sa neustále zlepšuje a liečba podľa generálneho manažéra Detroitu Kena Hollanda zaberá.

slovakia

left justify in out

"Zlepšuje sa to. Vyzerá to, že ide správnym smerom," povedal pre Detroit Free Press Holland. Ešte pred týždňom pociťoval Jurčo v chrbte veľké bolesti, ktoré mu robili problémy aj pri chôdzi.

 

Jurčo odohral v tejto sezóne za Red Wings 37 stretnutí, v ktorých strelil dva góly a pridal desať asistencií. Mimo hry je aj útočník Johan Franzén, vedenie klubu preto povolalo z farmy v Grand Rapids Teema Pulkkinena. Celkovo má na svojom konte Jurčo v profilige 73 zápasov (10+17), v play-off pridal tri štarty bez bodového zisku. Účastník ZOH 2014 v tomto ročníku absentoval v zostave Detroitu už aj medzi 4. a 14. novembrom, no vtedy ho tréner Mike Babcock posadil na tribúnu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies