NHL: Jurčov stav sa po zranení rebra zlepšuje, na tréningu nacvičuje aj streľbu

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 14:39 • 2 min
NHL: Jurčov stav sa po zranení rebra zlepšuje, na tréningu nacvičuje aj streľbu

DETROIT - Zdravotný stav slovenského hokejistu Tomáša Jurča sa po nedávnej zlomenine rebra pomaly zlepšuje.

slovakia

left justify in out

Mladý krídelník Detroitu sa v nedeľu zúčastnil na dobrovoľnom rannom tréningu tímu a po ňom vyjadril optimizmus ohľadne skorého návratu do kolotoča NHL. Presný termín však stále nie je známy.
     

"Cítim sa oveľa lepšie. Dokážem už korčuľovať a strieľať. Miesto ma pri streľbe ešte trochu pobolieva, no je to už oveľa lepšie ako bolo predtým," vyznal sa Jurčo pre Detroit News.
     

Dvadsaťjedenročný olympionik utrpel zranenie rebier 11. marca v dueli s Columbusom, keď ho tvrdým krosčekom zrazil útočník domácich Blake Comeau. Generálny manažér Detroitu Ken Holland vtedy hovoril o minimálne dvojtýždňovej prestávke u košického odchovanca, detroitské médiá odhadovali termín jeho návratu medzi koncom marca až polovicou apríla. Jurčo stihol v aktuálnom ročníku profiligy odohrať za Red Wings 26 duelov s bilanciou päť gólov a päť asistencií.
     

Detroit má v súčasnosti obrovskú maródku. Pre zdravotné problémy viacerých členov základného kádra museli Red Wings povolať z farmy niekoľkých mladíkov, dres tímu si v tejto sezóne oblieklo až 36 hráčov, čo je najviac od sezóny 1993/1994.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies