NHL: Jurčo vie, že ho ešte čaká tvrdý boj

NETKY.SK • 10 Október 2014, 17:35 • 2 min
NHL: Jurčo vie, že ho ešte čaká tvrdý boj

DETROIT - Slovenského útočníka Tomáša Jurča veľmi teší skutočnosť, že sa mu po septembrových kempoch podarilo udržať v prvom tíme Detroit Red Wings v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

V noci zo štvrtka na piatok si pripísal už 37. štart v prestížnej profilige, no k pätnástim bodom z predchádzajúcej sezóny nepridal ďalší. Dvadsaťjedenročný Košičan si príležitosť veľmi váži a uvedomuje si, že ho čaká ešte tvrdý boj.

 

"Dostať sa do prvého mužstva je len prvý krok. Mám totiž dvojcestnú zmluvu, a tak musím stále pracovať. Nemyslím si, že som tým niečo dosiahol. Mám za sebou prvý súťažný zápas v novej sezóne a uvidíme, ako mi to pôjde ďalej," povedal pre The Detroit News olympionik Tomáš Jurčo. Mladý krídelník vo štvrtok na domácom ľade proti Bostonu (2:1) odohral 14:08 min (z toho 2:36 v presilovkách), pripísal si tri fyzické strety. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies