NHL: Jurčo v úvode ročníka v útoku s Tatarom

NETKY.SK • 8 Október 2014, 10:00 • 2 min
NHL: Jurčo v úvode ročníka v útoku s Tatarom

DETROIT - Funkcionári Detroitu utorkovými záverečnými úpravami v kádri potvrdili, že slovenský hokejista Tomáš Jurčo odštartuje ročník 2014/2015 v prvom tíme Red Wings. Posledné tréningy navyše naznačujú, že 21-ročný krídelník nastúpi v noci na piatok v úvodnom dueli sezóny NHL proti Bostonu v jednom útoku s krajanom Tomášom Tatarom. Na poste centra ich doplní Riley Sheahan.

slovakia

left justify in out

Detroit v utorok uzatvoril 23-člennú otváraciu súpisku. Hoci tréner "červených krídel" Mike Babcock chcel mať Jurča v prvom tíme, dlho nebolo jasné, či mu to situácia v mužstve pre pretlak útočníkov umožní. Nakoniec však na farmu putovali iba brankár Petr Mrázek a obranca Xavier Ouellet. Posledné miesto klub uvoľnil umiestnením Pavla Dacjuka na listinu zranených hráčov.

 

Jurčo s Tatarom by mali podľa Detroit News nastúpiť spoločne v druhom, resp. treťom útoku. Prvú elitnú lajnu Red Wings vytvoria Johan Franzén, Henrik Zetterberg a Justin Abdelkader, v ďalšom útoku sa predstaví Gustav Nyquist, český nováčik Andrej Nestrašil a Darren Helm a štvrtú útočnú formáciu vytvoria Drew Miller, Joakim Andersson a Luke Glendening.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies