NHL: Jurčo sa do zostavy Detroitu vráti už vo štvrtok

NETKY.SK • 29 Január 2015, 19:11 • 2 min
NHL: Jurčo sa do zostavy Detroitu vráti už vo štvrtok

DETROIT - Slovenský útočník Tomáš Jurčo sa do zostavy tímu Detroit Red Wings zo zámorskej hokejovej NHL vráti už vo štvrtok na ľade Tampy Bay Lightning.

slovakia

left justify in out

Po predpoludňajšom rozkorčuľvoaní o tom informoval tréner "červených krídel" Mike Babcock. Dvadsaťdvaročný Košičan nútene pauzuje pre zdravotné problémy s chrbtom od 6. januára. Počas ostatného víkendu vyplneného Zápasom hviezd sa Jurčo zotavoval, doliečoval a relaxoval na Bahamách. V tejto absolvoval v tíme Red Wings 37 stretnutí, strelil v nich dva góly a pridal desať asistencií. Celkovo má na svojom konte Jurčo v profilige 73 zápasov (10+17), v play-off pridal tri štarty bez bodového zisku.

 

Mike Babcock zaradil slovenského krídelníka do štvrtého útoku, z ktorého vytesnil Daniela Clearyho. Slovenský účastník ZOH 2014 v tomto ročníku absentoval v zostave Detroitu už aj medzi 4. a 14. novembrom, no vtedy ho tréner Babcock posadil na tribúnu. 

 

Tomáš Jurčo sa už pred týždňom vyjadril, že sa od zranenia v súboji v Edmontone cíti omnoho lepšie. Nechcel však nič uponáhľať. "Dôležité je, aby som sa nevrátil príliš skoro a potom nemal rovnaké problémy alebo omnoho väčšie spojené s operáciou. Počkám si, až budem stopercentne pripravený," povedal pred týždňom Tomáš Jurčo. 

 

Red Wings sa v sezóne 2014/2015 darí, na svojom konte majú 65 bodov zo 48 stretnutí. V tabuľke Atlantickej divízie sú "červené krídla" na čele o bod pred Tampou Bay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies