NHL: Jurčo blízko k návratu, chce nastúpiť už vo štvrtok proti Montrealu

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 11:03 • 2 min
NHL: Jurčo blízko k návratu, chce nastúpiť už vo štvrtok proti Montrealu

DETROIT - Slovenský hokejista Tomáš Jurčo je blízko k návratu do kolotoča zámorskej NHL. Dvadsaťjedenročný krídelník Detroitu, ktorý pauzuje od 11. marca pre zlomeninu rebra, verí, že bude môcť nastúpiť už vo štvrtkovom domácom zápase proti Montrealu.

slovakia

left justify in out

Jurčo v utorok prvýkrát po zranení korčuľoval na spoločnom tréningu s mužstvom. "Cítil som sa dobre. Myslím si, že som takmer pripravený nastúpiť. Verím, že budem hrať už vo štvrtok," vyjadril sa účastník ZOH v Soči pre portál mlive.com.
      

Košický odchovanec utrpel zranenie rebier 11. marca v dueli s Columbusom, keď ho tvrdým krosčekom zrazil útočník domácich Blake Comeau. Generálny manažér Detroitu Ken Holland vtedy hovoril o minimálne dvojtýždňovej prestávke, detroitské médiá odhadovali termín jeho návratu medzi koncom marca až polovicou apríla. Jurčo stihol v aktuálnom ročníku profiligy odohrať za Red Wings 26 duelov s bilanciou päť gólov a päť asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona