NHL: Jurča bolí chrbát, problémy mal pri sedení na lavičke

NETKY.SK • 8 Január 2015, 13:03 • 2 min
NHL: Jurča bolí chrbát, problémy mal pri sedení na lavičke

DETROIT - Slovenský útočník Tomáš Jurčo pre problémy s chrbtom vynechal stredajší duel Detroitu v zámorskej hokejovej NHL na ľade Calgary.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Košičan pocítil bolesť v dolnej časti chrbta v utorkovom zápase v Edmontone, v ktorom absolvoval iba 10 striedaní a na ľade strávil 7:02 min. "Bola to len krátkodobá bolesť, ktorá neovplyvňovala moju hru. Cítil som to najmä počas sedenia na lavičke," prezradil mladý slovenský krídelník, ktorý sa netešil na let z Calgary späť do Detroitu. "Bude ma to trochu bolieť, ale čo narobím," povedal Jurčo pre mlive.com. Účastník ZOH 2014 v Soči odohral v tejto sezóne za Red Wings 37 duelov so ziskom dvanástich kanadských bodov za 2 góly a 10 asistencií.

 

Celkovo má na svojom konte v profilige 73 zápasov (10+17), v play-off pridal tri štarty bez bodového zisku. Tomáš Jurčo v aktuálnom ročníku absentoval v zostave Detroitu medzi 4. a 14. novembrom, no vtedy ho tréner Mike Babcock posadil na tribúnu. Najbližšie sa "červené krídla" predstavia v sobotu 10. januára vo Washingtone proti miestnym Capitals. O Jurčovom prípadnom štarte rozhodnú detailné lekárske vyšetrenia o pocity mladého Slováka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies