NHL: Johansen podpísal s Blue Jackets novú trojročnú zmluvu

NETKY.SK • 7 Október 2014, 09:58 • 2 min
NHL: Johansen podpísal s Blue Jackets novú trojročnú zmluvu

COLUMBUS - Kanadský hokejista Ryan Johansen sa konečne dokázal dohodnúť s vedením klubu NHL Columbus Blue Jackets na novej zmluve.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný center podpísal ako obmedzený voľný hráč trojročný kontrakt, ktorý mu zaistí celkový príjem vo výške 12 miliónov dolárov. Informovala o tom oficiálna webstránka zámorskej profiligy.

 

S 63 bodmi (33+30) najproduktívnejší hráč "modrokabátnikov" v minulej sezóne rokoval s klubom celé leto, dohoda sa napokon zrodila v hodine dvanástej - tri dni pred štartom novej sezóny. Johansen by mal prvé dva roky poberať plat 3 milióny dolárov a v poslednom ročníku zmluvy mu stúpne až na 6 miliónov.

 

Hoci vynechal celý prípravný kemp a nad jeho fyzičkou visí veľký otáznik, chcel by nastúpiť v úvodnom zápase ročníka v noci na piatok proti Buffalu. "Cítim sa dobre. Som blízko zápasovej formy. Moji spoluhráči z minulej sezóny Nathan Horton a Boone Jenner sú zranení, takže ma zrejme hodia do vody s novými hráčmi. Je to pre mňa výzva," citoval Johansena denník Columbus Dispatch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona