NHL: Jazdci zdramatizovali semifinálovú sériu

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 09:56 • 2 min
NHL: Jazdci zdramatizovali semifinálovú sériu

New York 5. mája (TASR) - Hokejisti New Yorku Rangers zdolali v noci na piatok vo štvrtom súboji semifinále play off Východnej konferencie NHL na domácom ľade Ottawu 4:1 a vyrovnali stav série na 2:2.

slovakia

left justify in out

"Jazdci" od úvodu dominovali, po dvoch tretinách viedli 3:0. Dvoma gólmi sa prezentoval švédsky útočník Oscar Lindberg. "Pokiaľ všetky štyri formácie prispievajú, tak to má súper oveľa ťažšie. Naša formácia odviedla dobrú robotu, mali sme dve šance, ktoré sme premenili na góly," povedal autor dvoch presných zásahov. Ottawa sa strelecky trápila, až do 54. minúty nedokázala streliť výborne chytajúcemu Henrikovi Lundqvistovi gól.

 

Duel, ktorý v závere poznačilo množstvo vylúčení, nedohral pre zranenie domáci obranca Erik Karlsson. "Občas treba pochváliť aj druhý tím. Vybehli na nás a pritlačili nás. Je to jedna z vecí, z ktorej sa potrebujeme poučiť. Posunie nás to vpred a pripraví nás na ďalší súboj," citovala oficiálna ligová stránka brankára Senators Craiga Andersona. Séria New Yorku s Ottawou zatiaľ prináša víťazstvá len domácich tímov. "Ak chcete vyhrať, tak očakávate prínos od celého tímu, čo sa napokon aj ukázalo," uviedol tréner Rangers Alain Vigneault.

 

2. kolo play off NHL /na štyri víťazstvá/

 

4. zápas semifinále Východnej konferencie

NEW YORK RANGERS - OTTAWA SENATORS 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Góly: 15. Holden (Hayes), 23. Lindberg (Grabner, Glass), 36. Lindberg (Miller, Glass), 51. Kreider (McDonagh, Stepan) - 54. Turris (Smith, Harpur). Brankári: Lundqvist - Anderson (41. Condon), strely na bránku: 30:23, 18.006 divákov.

/stav série: 2:2/

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies