NHL: Jágrove problémy spôsobila dlhá cesta do zámoria

NETKY.SK • 27 September 2013, 13:36 • 2 min
NHL: Jágrove problémy spôsobila dlhá cesta do zámoria

NEWARK - Za zdravotnými problémami českej hokejovej legendy Jaromíra Jágra, pre ktoré v septembri počas kempu tímu NHL New Jersey pauzoval až dvanásť dní, je pravdepodobne únava z náročného letu do zámoria. Jágr mal v úvode kempu Devils bolesti v dolnej časti tela.

slovakia

left justify in out

"Že to nie je dobré, mi bolo jasné hneď. Už preto, že sa to stalo na prvom tréningu. Asi to malo niečo spoločné s dlhým letom z Česka. Pätnásť hodín na ceste nie je sranda," povedal 41-ročný Jágr pre portál iSport.cz a opísal aj problémy, pre ktoré nútene absentoval v prípravnom kempe Devils: "Mal som problémy so svalmi na chrbte a bedre."

Česká hviezda chce byť stopercentne v poriadku do 3. októbra, keď by mala nastúpiť na prvý zápas Devils v základnej časti NHL. Jágr sa už síce zapojil do tréningov svojho klubu, ale vo štvrtok v prípravnom dueli proti Philadelphii nenastúpil. Najproduktívnejší Európan v histórii ligy (1688 bodov, 681 gólov) podpísal v lete ročnú zmluvu s Devils na 4 milióny dolárov. Polovicu sumy má garantovanú, druhú polovicu dostane, ak odohrá minimálne 40 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies