NHL: Jágr sa na Floride pripravuje na ničivý hurikán, kupuje zásoby

NETKY.SK • 7 Október 2016, 14:48 • 2 min
NHL: Jágr sa na Floride pripravuje na ničivý hurikán, kupuje zásoby

MIAMI - Český hokejista Jaromír Jágr sa prvýkrát vo svojej profesionálnej kariére pripravuje na hurikán. Ofenzívny líder klubu NHL Florida Panthers prezradil, že si bol spoločne s priateľkou pre istotu nakúpiť zásoby.

slovakia

left justify in out

Floridou sa má prehnať hurikán Matthew, ktorý si už v Karibiku vyžiadal stovky obetí. "Nemám s tým žiadnu skúsenosť. Keď ideme nakúpiť, tak je vidieť, že sa ľudia trochu boja, pretože všetko v obchode vykúpili," povedal Jágr pre portál iDnes.cz.

 

Na otázku, či nakúpil balenú vodu a nutné zásoby, odpovedal svojím typickým humorom. "Som v pohode. Ľudia dokázali prežiť bez vody dva týždne a ja to skúsim iba za dva dni. Otestujem svoje telo, aké je silné," vtipkoval 44-ročný útočník, ktorý stojí na prahu svojej 23. sezóny v NHL.

 

Pre hrozbu hurikánu dokonca zrušili "panteri" štvrtkové prípravné stretnutie s Tampou Bay Lightning. "Nie je zvykom, že sú všade veľké rady a prázdne regály. Dúfam, že to bude v pohode a nikomu sa nič nestane," uviedla Jágrova priateľka Veronika Kopřivová. "Pôjdem nakúpiť nejaké zásoby, pre ktoré ma Jaromír vyslal, aby sme mali dostatočné množstvo jedla. Vôbec to nie je sranda," dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies