NHL: Jágr režíroval triumf Floridy, historicky najlepší štart Montrealu

NETKY.SK • 16 Október 2015, 07:07 • 2 min
NHL: Jágr režíroval triumf Floridy, historicky najlepší štart Montrealu

NEW YORK - Hokejisti Floridy zdolali v dueli zámorskej NHL v noci na piatok Buffalo 3:2. Tretí triumf Panthers v prebiehajúcom ročníku režíroval Jaromír Jágr, ktorý dvakrát skóroval a pri víťaznom góle Aleksandra Barkova si pripísal asistenciu. Český veterán má na konte už 726 profiligových gólov a v historickej štatistike najlepších kanonierov NHL ho od piateho Marcela Dionneho delí len päť presných zásahov.

slovakia

left justify in out

Historicky najlepší vstup do sezóny má za sebou Montreal. Canadiens sa v noci na piatok prvýkrát predstavili na domácom ľade, nad New Yorkom Rangers triumfovali 3:0 a pripísali si piaty plný bodový zisk za sebou. Výborným výkonom im k tomu dopomohol brankár Carey Price, ktorý zlikvidoval všetkých 25 striel súpera. Zaznamenal 35. shutout v kariére.

 

Obhajca Stanleyho pohára zo Chicaga podľahol domácemu Washingtonu 1:4 a pripísal si druhú prehru v rade. Slovenský krídelník Marián Hossa vyslal na brankára Bradena Holtbyho tri strely. Nebodoval ani Andrej Sekera, ktorého Edmonton prehral doma so St. Louis 2:4. Skúsený bek si však do štatistík pripísal dve mínusky.

 

výsledky:

NY Islanders - Nashville 4:3

Pittsburgh - Ottawa 2:0

Washington - Chicago 4:1

Florida - Buffalo 3:2

 

 

Montreal - NY Rangers 3:0

Tampa Bay - Dallas 3:5

Edmonton - St. Louis 2:4

Arizona - Minnesota 3:4

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies