NHL: Jágr prišiel pred Vianocami o niekoľko zubov, Santu prosí o nové

NETKY.SK • 23 December 2015, 09:50 • 2 min
NHL: Jágr prišiel pred Vianocami o niekoľko zubov, Santu prosí o nové

SUNRISE - Na Floride vládne pred Vianocami veľká hokejová pohoda. V utorňajšom domácom zápase s Ottavou dosiahli Panthers už piate víťazstvo v sérii a radosť z neho im nepokazili ani predĺženie s nájazdovým vyústením, ani vyrazené zuby nezničiteľného Jaromíra Jágra.

slovakia

left justify in out

Domáci zasypali brankára Senators Craiga Andersona 40 strelami. V riadnom hracom čase ho však prekonal iba sviatočný strelec Korban Knight, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Hostia ohrozili Roberta Luonga 16-krát, ale v tretej tretine dostal puk za jeho chrbát Mark Stone a o víťazovi museli rozhodnúť až nájazdy.

 

V nich opäť raz predviedla svoje umenie dvojica Brandon Pirri, Aleksander Barkov, teda tí istí hráči, ktorí v nedeľu v "lotérii" pomohli k triumfu nad Vancouverom. Pirri v tejto sezóne zo šiestich súbojov s brankármi súperov vyšiel ako víťaz päťkrát, Barkov je dokonca stopercentný (4 zo 4). Panthers si v nájazdoch polepšili na 5:1. "Minulý rok sme sa v nich trápili, teraz chlapcom nechýba sebavedomie. Dobre sa na to pozerá," kvitoval tréner Gerrard Gallant podľa nhl.com.


Jaromír Jágr sa tentoraz bodovo nepresadil, ale vôbec ho to nemrzelo a náladu mu nepokazil ani krvavý incident z úvodnej tretiny, keď ho do tváre zasiahla hokejka Alexa Chiassona. "Prišiel som o pár zubov, ale zato som na ľade zrýchlil. Mohli ste to vidieť na mojom samostatnom úniku. Nechcem viac počuť o tom, aký som pomalý, veď som sa dokázal dostať do brejku," doberal si Jágr novinárov. Po zápase zavesil na sociálnu sieť fotografiu svojho chrupu s vylomenými hornými rezákmi a pridal vtipné vianočné želanie: "Drahý Santa, prosím ťa o nové zuby. Ťažko sa mi budú jesť všetky dobroty, ale aspoň nepriberiem." "Nechcel som ho zraniť. Veď je to žijúca legenda," kajal sa Chiasson.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona