NHL: Jágr by nemal dlho chýbať, verí kouč Floridy Gallant

NETKY.SK • 29 Október 2015, 09:42 • 2 min
NHL: Jágr by nemal dlho chýbať, verí kouč Floridy Gallant

SUNRISE - Vedenie Floridy zaradilo českého hokejistu Jaromíra Jágra na listinu zranených hráčov pod označením "day to day", čiže s možnosťou návratu na ľad v najbližších dňoch.

slovakia

left justify in out

Český veterán a zároveň s 10 bodmi najproduktívnejší hráč Panthers v úvode tohto súťažného ročníka NHL sa zranil počas prvej tretiny víťazného utorkového súboja na domácom ľade proti Coloradu (4:1). Odohral iba 2:24 min počas troch striedaní. Oficiálne ide o zranenie v dolnej časti tela. "Nemyslím si, že bude dlhší čas chýbať, keďže má status zo dňa na deň,“ uviedol tréner hokejovej Floridy Gerad Gallant podľa Miami Herald.

Štyridsaťtriročný Jágr v stredu s tímom netrénoval. Podľa Gallanta mu vedenie navrhlo, aby si dal voľno. "On najlepšie pozná svoje telo. Na druhej strane chce však byť na ľade čo najviac. Chcel sa vrátiť aj do utorkového zápasu, ale nebolo to treba. Risk by bol zbytočný,“ skonštatoval Gallant. Panthers momentálne sú aj bez centra Aleksandra Barkova. Spoluhráč Jágra z útoku bude pauzovať minimálne 2 až 4 týždne so zlomenou rukou. Florida odohrá najbližší zápas NHL v piatok doma proti Bostonu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies