NHL: Jackman a Hodgson zamierili do Nashvillu

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 09:22 • 2 min
NHL: Jackman a Hodgson zamierili do Nashvillu

NASHVILLE - Klub zámorskej hokejovej NHL Nashville Predators získal krátko po otvorení voľného trhu dvojicu hráčov. Ostrieľaný obranca Barret Jackman podpísal s "predátormi" dvojročnú zmluvu na 4 milióny dolárov a útočník Cody Hodgson uzavrel ročný kontrakt na 1,05 mil. USD. Informovala o tom oficiálna webstránka súťaže.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Jackman strávil celú svoju doterajšiu profiligovú kariéru v St. Louis, kde sa počas 13 sezón vypracoval na jednu z hlavných obranných opôr. V premiérovej sezóne 2002/03 získal Calderovu trofej pre najlepšieho nováčika. Čisto defenzívny špecialista nazbieral v 80 zápasoch minulej sezóny dva góly a 13 asistencií, v play off pridal šesť štartov bez bodového zápisu. Dvadsaťpäťročného Hodgsona po minulej nevydarenej sezóne vykúpilo zo zmluvy Buffalo, stratený rytmus sa pokúsi nájsť v Nashville, kde šiel platovo dole. "Preds" v stredu takisto predĺžili zmluvu s centrom Mikeom Ribeirom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona