NHL: Islanders proti Chicagu bez Haláka, v bránke bude Greiss

NETKY.SK • 9 Október 2015, 10:02 • 2 min
NHL: Islanders proti Chicagu bez Haláka, v bránke bude Greiss

NEW YORK - Hokejisti New Yorku Islanders vstúpia do novej sezóny NHL bez svojej brankárskej jednotky Jaroslava Haláka.

slovakia

left justify in out

Slovenský gólman utrpel pred začiatkom prípravy bližšie nešpecifikované zranenie v hornej časti tela a do tréningového procesu sa zapojil len tento týždeň.

 

Ako informoval denník Newsday, Halák vo štvrtok absolvoval tretí tréning za sebou. "Cítim sa lepšie, pomaly sa dostávam do tej správnej kondície. Robím všetko pre to, aby som bol čím skôr pripravený chytať," povedal slovenský reprezentant.

 

Prvým súperom Islanders bude v piatok úradujúci držiteľ Stanleyho pohára z Chicaga. Duel je na programe v brooklynskom Barclays Center, kde "ostrovania" budú po novom hrávať svoje domáce zápasy. V sobotu sa hrá odveta v Chicagu, o dva dni neskôr nastúpi newyorský klub proti Winnipegu.

 

Podľa Newsday nebude Halák chytať ani v jednom z týchto zápasov. V bránke ho nahradí Nemec Thomas Greiss, ktorému bude kryť chrbát Jean-Francois Berube. Toho vedenie Islanders získalo v utorok z waiver listiny od Los Angeles Kings. "Som rád za túto príležitosť. Dúfam, že dostanem šancu pomôcť tímu," povedal Berube.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies