NHL: Islanders budú do dvoch rokov vlastniť Ledecky a Malkin

NETKY.SK • 20 August 2014, 11:06 • 2 min
NHL: Islanders budú do dvoch rokov vlastniť Ledecky a Malkin

UNIONDALE - Klub zámorskej hokejovej NHL New York Islanders, v ktorom pôsobia aj Slováci Jaroslav Halák a Ľubomír Višňovský, zmení do dvoch rokov majiteľa.

slovakia

left justify in out

V utorok získala skupina vedená bývalým spolumajiteľom Washingtonu Capitals Jonom Ledeckým a investorom Scottom Malkinom minoritný podiel, väčšina zatiaľ zostane v rukách Charlesa Wanga. Súčasťou dohody je aj prevod väčšinového balíka akcií do rúk skupiny Ledeckého a Malkina o dva roky. Predaj ešte musí schváliť Rada guvernérov NHL, očakáva sa, že to bude formalita.

 

"Tešíme sa z možnosti stať sa partnermi s Charlesom v New Yorku Islanders a pokúsiť sa naplniť sen o zisku piateho Stanleyho pohára pre najlepších fanúšikov v NHL," uviedol v tlačovej správe Ledecky. Wang sa stal spolumajiteľom Islanders v roku 2000, o štyri roky neskôr už bol jediným vlastníkom. Počas jeho pôsobenia v tíme postúpilo mužstvo päťkrát do play-off, ale nikdy neprešlo cez prvé kolo. Islanders sa budú o rok sťahovať do Barclays Centra v Brooklyne. Najbližšia sezóna bude pre nich posledná v ich pôvodnom domove Nassau Coliseu. Informácie zverejnil web NHL.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona