NHL: Hviezdami úvodného týždňa Plekanec, Kuemper a Crosby

NETKY.SK • 13 Október 2014, 19:21 • 2 min
NHL: Hviezdami úvodného týždňa Plekanec, Kuemper a Crosby

NEW YORK - Český útočník Montrealu Tomáš Plekanec, brankár Minnesoty Darcy Kuemper a center Pittsburghu Sidney Crosby sa stali hviezdami úvodného týždňa nového ročníka zámorskej NHL. Informoval o tom oficiálny portál hokejovej profiligy.

slovakia

left justify in out

Plekanec zaznamenal v troch zápasoch štyri góly a jednu asistenciu a výrazne tak prispel k najlepšiemu vstupu Canadiens do sezóny od roku 2005. Montreal dosiahol tri víťazstvá na klziskách súperov, keď najprv zdolal Toronto 4:3, potom Washington 2:1 pp a sn a po nájazdoch vyhral aj nad Philadelphiou (4:3).
     

Za druhú hviezdu zvolili Kuempera, ktorý zaznamenal dva shutouty. Čisté kontá dosiahol pri výhrach Minnesoty nad Coloradom 5:0 (16 úspešných zákrokov) a 3:0 (30).
     

Tretím oceneným je Crosby. Útočník Penguins nazbieral v dvoch zápasoch šesť kanadských bodov za tri góly a tri asistencie, štyri z nich pritom dosiahol v presilovkách (2+2).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona