NHL: Hviezdami týždňa Parise, Kessel a Backlund

NETKY.SK • 3 Február 2014, 18:44 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa Parise, Kessel a Backlund

NEW YORK - Útočníci Zach Parise z Minnesoty, Phil Kessel z Toronta a Mikael Backlund z Calgary sa stali Hviezdami týždňa v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka profiligy.

Dvadsaťdeväťročný krídelník Parise bol počas sledovaného obdobia najproduktívnejším hráčom NHL, na svoje konto si pripísal osem bodov za tri góly a päť asistencií. Kapitán hokejového tímu USA na blížiacich sa ZOH 2014 v ruskom Soči si v zápase proti Coloradu pripísal sezónne bodové maximum, keď zaznamenal dva presné zásahy a rovnaký počet gólových prihrávok. 

Zakončovateľ "javorových listov" z Toronta Kessel získal sedem bodov, strelil tri góly a štyrikrát asistoval svojim spoluhráčom. Toronto uspelo tri razy v sérii, zvíťazilo nad Tampou Bay, Floridou a Ottawou. Kessel je s 30 gólmi druhý v poradí kanonierov súťaže, líder Alexander Ovečkin skóroval v prebiehajúcej sezóne 39-krát. 

Center Calgary Mickael Backlund získal počas uplynulého týždňa šesť bodov za štyri presné zásahy a dve asistencie. V dueloch proti Chicagu, San Jose a Minnesote zaznamenal zhodne po dva body. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies