NHL: Hviezdami týždňa Oshie, Ovečkin a Price

NETKY.SK • 5 Január 2015, 19:33 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa Oshie, Ovečkin a Price

NEW YORK - Americký krídelník St. Louis Blues T.J. Oshie, na rovnakom poste hrajúci ruský útočník Washingtonu Capitals Alex Ovečkin a kanadský brankár Montrealu Canadiens Carey Price sa stali Hviezdami týždňa v zámorskej hokejovej NHL. Informáciu priniesla internetová stránka profiligy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Everettu Oshie nastrieľal v hodnotenom období päť gólov a celkovo dosiahol sedem kanadských bodov. Tretieho januára sa blysol hetrikom proti San Jose vrátane víťazného zásahu. 

 

Dvadsaťdeväťročný Moskovčan Ovečkin tri razy v rade mal štatistiku 1+1. Mužstvu z metropoly pomohol nazbierať päť z možných šiestich bodov, podieľal sa aj na triumfe 3:2 nad Chicagom v novoročnom dueli Winter Classic pod holým nebom práve vo Washingtone. 

 

Dvadsaťsedemročný rodák z Anaheim Lake Price sa radoval z víťazstva vo všetkých troch zápasoch. Mal priemer 1,33 inkasovaného gólu a úspešnosť zákrokov 95,2 %. Druhého januára si proti New Jersey vo svojom 400. vystúpení v NHL pripísal jubilejný 200. úspech.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona