NHL: Hviezdami týždňa Kane, Seguin a Condon

NETKY.SK • 10 November 2015, 08:16 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa Kane, Seguin a Condon

NEW YORK - Hviezdami týždňa v zámorskej hokejovej NHL sa za uplynulé obdobie stali krídelník Chicaga Blackhawks Patrick Kane, center Dallasu Stars Tyler Seguin a brankár Montrealu Canadiens Mike Condon. Informoval o tom web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Kane si v uplynulom týždni pripísal v štyroch stretnutiach celkovo deväť bodov za tri góly a šesť asistencií. Blysol sa najmä v zápase proti Edmontonu, v ktorom strelil gól a pri ďalších troch asistoval.

 

Seguin získal v hodnotenom období zo štyroch duelov sedem bodov za päť gólov a dve asistencie. Darilo sa mu najmä v zápase proti jeho bývalému klubu Boston Bruins, ktorému strelil hetrik.

 

Mike Condon doviedol svoj tím k dvom víťazstvám z troch stretnutí. V nich inkasoval priemerne 1,66 gólu a rovnako si pripísal 93,4-percentnú úspešnosť zásahov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies