NHL: Hviezdami týždňa Dubnyk, Perry a Desharnais

NETKY.SK • 9 Február 2015, 19:14 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa Dubnyk, Perry a Desharnais

NEW YORK - Hráčmi týždňa zámorskej hokejovej NHL sa stali Devan Dubnyk, Corey Perry a David Desharnais. Informoval o tom web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Honor prvej hviezdy získal brankára tímu Minnesota Wild Dubnyk, ktorý nepustil v súbojoch proti Chicagu a Coloradu za svoj chrbát ani jednu zo 42 striel a dosiahol dva shutouty. Dvadsaťosemročný Kanaďan má v aktuálnej sezóne 94,8-percentnú úspešnosť a priemer 1,31 inkasovaného gólu na zápas. Druhou hviezdou bol 29-ročný pravý krídelník Perry z mužstva Anaheim Ducks, ktorému so šiestimi kanadskými bodmi patrila líderská pozícia v produktive za uplynulých sedem dní, keď strelil štyri góly a pridal dve asistencie. Tretím oceneným hráčom bol 28-ročný center tímu Montreal Canadiens Desharnais. Ten zaujal v troch minulotýždňových dueloch piatimi asistenciami a šiestimi plusovými bodmi, pričom sa delil o 1. priečku v produktive (1+5). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona