NHL: Hviezdami novembra P. Kane, Malkin a Harding

NETKY.SK • 3 December 2013, 18:48 • 2 min
NHL: Hviezdami novembra P. Kane, Malkin a Harding

NEW YORK - Útočník Patrick Kane zo Chicaga, center Pittsburghu Jevgenij Malkin a brankár Josh Harding z Minnesoty sa stali hviezdami novembra v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Americký krídelník P. Kane v pätnástich novembrových dueloch svojho mužstva strelil deväť gólov a patrí medzi najproduktívnejších hráčov celej profiligy. Blackhawks v tomto období získali vyhrali 12 duelov, rodák z Buffala bodoval až v trinástich dueloch v novembri.

Druhá hviezda Jevgenij Malkin zaznamenal v sledovanom období štyri presné zásahy a 21 gólových prihrávok. Pens si udržali pozíciu na čele Metropolitnej divízie. Brankár Josh Harding nastúpil v dvanástich z pätnástich novembrových duelov svojho mužstva, dosiahol v nich osem víťazstiev pri úspešnosti zásahov 92,6 percenta a priemere 1,88 inkasovaného gólu na jeden zápas. V jednom stretnutí si pripísal čisté konto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona