NHL: Hrivík po nedeľňajšom debute nastúpi za NY Rangers aj v utorok

NETKY.SK • 23 Február 2016, 14:32 • 2 min
NHL: Hrivík po nedeľňajšom debute nastúpi za NY Rangers aj v utorok

NEW YORK - Slovenský útočník Marek Hrivík po nedeľňajšom debute v zámorskej hokejovej NHL v tíme New York Rangers v súboji proti Detroitu dostane šancu aj v utorok v zápase na ľade New Jersey.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Čadce, ktorý hokejovo vyrastal v Žiline, v nedeľu absolvoval deväť striedaní, na ľade strávil celkovo 7:32, z nich 44 sekúnd v oslabení, pripísal si jeden bodyček a jednu zblokovanú strelu. "V New Jersey v utorok zase hrám," referoval Hrivík. V Severnej Amerike pôsobí od leta 2009, vo farmárskej AHL od roku 2012, ale prvého zápasu v lige líg sa dočkal až 21. februára 2016.


Účastník seniorských MS 2014 v bieloruskom Minsku sa stal v poradí 79. slovenským korčuliarom s minimálne jedným štartom v NHL, v profilige sa predstavilo tiež kvarteto gólmanov. Vedenie "jazdcov" Hrivíka povolalo na nedeľný duel z farmárskeho tímu Hartford Wolf Pack, v ktorom v tejto sezóne odohral 52 duelov s bilanciou 7 gólov a 21 asistencií.
Hrivíkovo vyjadrenie priniesol web slovakprospects.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona