NHL: Hrivík dostal od Rangers kvalifikovanú ponuku, v obmedzení asi aj Marinčin

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 10:53 • 2 min
NHL: Hrivík dostal od Rangers kvalifikovanú ponuku, v obmedzení asi aj Marinčin

NEW YORK - Slovenský hokejista Marek Hrivík dostal kvalifikovanú ponuku od klubu zámorskej NHL New York Rangers. Na stole ju zrejme má aj Martin Marinčin, no Toronto zatiaľ oficiálne nezverejnilo menoslov hráčov, na ktorých si udržalo rokovacie práva.

slovakia

left justify in out

Podľa profiligového webu mali kluby predložiť základné ponuky do pondelňajšej polnoci. Rangers ju ponúkli šiestim hráčom vrátane Hrivíka, ktorý v uplynulom ročníku premiérovo nazrel aj do NHL. Za "jazdcov" nastúpil na štyri stretnutia, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. Majoritnú časť sezóny strávil na farme v Hartforde, kde v 68 dueloch nazbieral 41 bodov za 12 gólov a 29 asistencií. Hokejisti, ktorým sa končí zmluva a kvalifikovanú ponuku nedostali, sa 1. júla stanú neobmedzenými voľnými hráčmi.

 

Menoslov nezverejnilo osem klubov vrátane Toronta. Maple Leafs ju však podľa neoficiálnych zdrojov predložili aj obrancovi Martinovi Marinčinovi, ktorý má sebou bohatú sezónnu porciu zápasov. Nastúpil na 65 stretnutí, vsietil jeden gól a pridal šesť asistencií. Ak Toronto predložilo Marinčinovi príslušný návrh, slovenský reprezentant zostane obmedzeným voľným hráčom a Maple Leafs budú mať možnosť s ním rokovať a dorovnať prípadné ponuky iných klubov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona